Luzernestraat 52, 2153GN   Nieuw-Vennep     +31 (0)252 285 005     Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Bekijk ons gehele assortiment spinhoogwerkers

Compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar

Kies voor een Hinowa spinhoogwerker of rupsmachine.

Hinowa biedt een breed assortiment spinhoogwerkers en rupsmachines tegen uiterst scherpe prijzen. Safety Lift in Nieuw-Vennep is de importeur van Hinowa in de Benelux en heeft zich gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op maat: nieuw, tweedehands, leasing, huurkoop, of een andere financieringsmogelijkheid. Safety Rent is op hetzelfde adres gevestigd en verhuurt Hinowa machines.

Performance spinhoogwerkers

Hinowa biedt met de Performance spinhoogwerkers een breed assortiment compacte en wendbare hoogwerkers met werkhoogtes tussen de 13 en 40 meter. De Hinowa Performance LightLift 13.70 en 14.70 zijn kleine spinhoogwerkers uit deze reeks en passen in transportstand door een enkele deur. De grotere modellen zijn nog steeds compact en passen door een dubbele deur. De hoogwerkers staan op rupsbanden en kunnen naast vlakke ondergrond ook over ongelijke ondergrond verplaatsen. Hinowa spinnen zijn hiermee geschikte machines voor zowel binnen als buiten werkzaamheden.

Lees meer over deze reeks spinhoogwerkers.

TeleCrawler spinhoogwerkers

De nieuwe serie TeleCrawler hoogwerkers zijn telescoop hoogwerkers op rupsen. De machines zijn ontwikkeld op efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.
De Lithium TeleCrawler uitvoeringen zijn volledig elektrisch aangedreven. Hydraulische olie is niet meer nodig en hiermee ook geen kans op lekken van hydraulische olie op de vloer.

Lees meer over deze reeks telescoop hoogwerkers.

Minidumpers op rupsen

Hinowa heeft een uitgebreid aanbod minidumpers met een laadcapaciteit vanaf 400 kg tot 2.900 kg. De rupsmachines zijn netjes afgewerkt, betrouwbaar en compact

Lees meer over deze reeks minidumpers.

Rupsheftrucks

Hinowa rupsheftrucks zijn inzetbaar op diverse ondergronden door zijn onderstel op rupsen en hebben laadvermogen van 1.600 kg of 1.800 kg.

Lees meer over Hinowa rupsheftrucks.

Rupsonderstellen

Wij maken rupsonderstellen op maat en houden rekening met uw wensen. Er is keuze uit rubberen of stalen rupsen.

Lees meer over Hinowa rupsonderstellen.

Naast het merk Hinowa heeft Safety Lift ook Airo schaarliften en zelfrijders, Almac rupsmachines, Hyrax hoogwerkers en Socage autohoogwerkers in het verkoopaanbod, zowel nieuwe machines als occasion hoogwerkers. Safety Lift heeft voor diverse soorten hoogteklussen de geschikte machine.

Compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar

De spider hoogwerker is bijzonder populair omdat deze compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar is. Hierdoor is dit type hoogwerker in te zetten voor veel verschillende doeleinden en bovendien leveren de spider hoogwerkers van Safety-Lift top prestaties. Bovendien zijn de spinhoogwerkers uitgerust met de meest geavanceerde technologische toepassingen, zoals een elektronische waterpas, rotatie van 360o, eenvoudig afneembare korf en meer.