Luzernestraat 52, 2153GM   Nieuw-Vennep     +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Bekijk ons gehele assortiment spinhoogwerkers

Compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar

Kies voor een Hinowa spider hoogwerker van Safety Lift.

Hinowa biedt een zeer breed assortiment compacte en wendbare spinhoogwerkers tegen uiterst scherpe prijzen. Safety Lift in Nieuw – Vennep is de importeur in Nederland van Hinowa en heeft zich gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op maat. Nieuw, tweedehands, leasing, huurkoop, of een andere financieringsmogelijkheid. Ook kunt u deze machines bij ons huren via Safety Rent in Nieuw – Vennep.

Hinowa heeft een range spinhoogwerkers met werkhoogtes tussen de 13 en 33 meter. De nieuwste serie TeleCrawler spinnen zijn duurzame spinhoogwerkers. De TeleCrawler 13 is volledig elektrisch aangedreven en heeft een Lithium accupakket. De Hinowa Performance LightLift 13.70 en 14.70 zijn compacte spinhoogwerkers en passen in transportstand door een enkele deur. De LightLift 17.75 spinhoogwerker met een werkhoogte tot 17.06 meter en de LightLift 20.10 met een werkhoogte tot 20,15 meter passen ook nog steeds door een deur. De spider hoogwerker LightLift 26.17 meteen werkhoogte tot 25,70 meter en de LightLift 33.17 met een werkhoogte tot 32,60 meter passen door een dubbele deur. De spinnen staan op rupsbanden en kunnen naast vlakke ondergrond ook over ongelijke ondergrond verplaatsen. Hinowa spinnen zijn hiermee geschikte machines voor zowel binnen als buiten werkzaamheden.

Naast het merk Hinowa heeft Safety Lift ook Airo schaarliften en zelfrijders, Almac rupsmachines, Hyrax hoogwerkers en Socage autohoogwerkers in het verkoopaanbod, zowel nieuwe machines als occasion hoogwerkers. Safety Lift heeft voor diverse soorten hoogteklussen de geschikte machine.

Compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar

De spider hoogwerker is bijzonder populair omdat deze compact, flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar is. Hierdoor is dit type hoogwerker in te zetten voor veel verschillende doeleinden en bovendien leveren de spider hoogwerkers van Safety-Lift top prestaties. Bovendien zijn de spinhoogwerkers uitgerust met de meest geavanceerde technologische toepassingen, zoals een elektronische waterpas, rotatie van 360o, eenvoudig afneembare korf en meer.