Luzernestraat 52, 2153GM   Nieuw-Vennep     +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Autohoogwerker

Socage autohoogwerker DA 420

De Socage DA 420 is een ouder model 20 meter autohoogwerker en inmiddels vervangen door nieuwe verbeterde uitvoeringen:

  • Socage 20D Speed; dit type is een kniktelescoop autohoogwerker. Met een kniktelescoop heeft de machinist naast een werkhoogte bereik tot 19,60 meter en zijdelings bereik van 9 meter ook een ruim up & over bereik van 9 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 225 kg. De wagen heeft de vernieuwde Socage Speedfunctie en vast stempelpoten.
  • Socage 20TJ Speed; dit type is een telescoop autohoogwerker met een hydraulische jib. Een jib is een extra korte arm aan de mast waarmee de bestuurder meer bewegingsruimte heeft en gemakkelijker bij een object kan komen. De machine heeft een werkhoogte van 19,70 meter en een zijdelings bereik van 11,50 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 300 kg. De wagen heeft de vernieuwde Socage Speedfunctie en multi-zone stabilisatie.
  • Socage 21DJ speed; dit type is een kniktelescoop autohoogwerker met een hydraulische jib. Alle voordelen van een kniktelescoop en een jib in één. De machine heeft een werkhoogte van 20,30 meter, een zijdelings bereik van 9,50 en een up & over bereik van 9 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 300 kg. Deze machine heeft ook de vernieuwde Speedfunctie. De machine heeft vaste stempelpoten.

Voor meer informatie over Socage autohoogwerker verwijzen wij u door naar importeur Safety Lift. Naast Socage zijn wij ook importeur van Airo en Hinowa hoogwerkers.
Wist u dat u autohoogwerkers met werkhoogtes tussen de 12 en 37 meter  bij ons kunt huren via Safety Rent? Naast Socage machines verhuren wij onder andere ook rupsscharen, spinnen, schaarliften, zelfrijders. Wij hebben een uitgebreid aanbod machines voor diverse soorten hoogteklussen.
Wij zijn hoogwerker specialist. Neem vrijblijvend contact met ons op om u door ons te laten adviseren.

Over Socage

Socage is een Italiaanse fabrikant van autohoogwerkers. De fabriek is in 1974 begonnen met het produceren van metalen onderdelen. In 1981 is Socage zelf autohoogwerkers gaan fabriceren.

Eigenschappen:

Passend op wagens PTT 3,5 t
Werkhoogte: 20 meter
Zijdelings bereik: 9,50 meter
Korf belasting: 300 kg

Motortype leverbaar:

Dieselmotor