Luzernestraat 52, 2153GN   Nieuw-Vennep     +31 (0)252 285 005     Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Safety Lift is naast Hinowa ook importeur van Socage en heeft naast spinhoogwerkers ook een breed assortiment autohoogwerkers met werkhoogtes van 12 tot zelfs 100 meter:

Socage bestelwagen hoogwerkers

De kleinste autohoogwerkers van Socage zijn bestelwagen hoogwerkers waarmee kan worden gereden met een rijbewijs B. Deze machines zijn beschikbaar met werkhoogten van 12 of 15 meter.
Een voordeel van deze uitvoeringen is dat de machines stempelen binnen de ruimte van de bestelbus en hierdoor geen extra stempelruimte nodig hebben. De hoogwerkers kunnen in smalle straten worden ingezet. Daarnaast is er in de bus extra opslagruimte voor bijvoorbeeld gereedschap.
Socage heeft twee type bestelwagen hoogwerkers, namelijk de 12 VT bestelwagen hoogwerker met een werkhoogte van 12 meter en de 15 VTJ bestelwagen hoogwerker met jib en een werkhoogte van 14,40 meter

Socage autohoogwerkers

Wij hebben autohoogwerkers tot een werkhoogte van 28 meter waarmee de chauffeur met een rijbewijs B kan rijden. Er zijn verschillende typen. Zo hebben wij autohoogwerkers met een smalle stabilisatie en multi-zone stabilisatie functie en verschillende soorten masten zoals een telescoop (TJ) of kniktelescoop (D en DJ).

Autohoogwerker 21 DJ Speed is de verbeterde versie van de 21 DJ. De Speed modellen hebben diverse snel functies zoals automatische stabilisatie en het inklappen van de stempelpoten om de machine weer terug naar transportstand te zetten. Deze functies kunnen zowel vanuit de werkbak als vanaf de grond worden uitgevoerd. Zie ons volledige aanbod Socage autohoogwerkers.

Socage vrachtwagen hoogwerkers

Voor vrachtwagen hoogwerkers is een rijbewijs C nodig. Wij hebben deze beschikbaar vanaf een werkhoogte van 32 meter tot zelfs tot 100 meter.
De vrachtwagen hoogwerkers van Socage zijn telescoophoogwerkers en hebben of een enkele jib (TJ) of een dubbele jib (TJJ). Het voordeel van een jib is dat je iets flexibeler bent en gemakkelijker bij het object komt.

Gebruikte Socage hoogwerkers

Safety Lift is de hoogwerker expert in Nieuw – Vennep en biedt naast nieuwe ook gebruikte autohoogwerkers aan. Wij leveren de occasion machines inclusief een onderhoudsbeurt, nieuwe Safety-check keuring en geven een passende garantie.

Autohoogwerker huren

Safety Rent verhuurt hoogwerkers en heeft een breed assortiment voor diverse soorten hoogteklussen. Zo hebben wij naast een groot aanbod autohoogwerkers ook een ruime keuze rupshoogwerkers, scharen, spinnen en zelfrijders.

Socage is in 1974 begonnen in Italïe en fabriceerde in het begin metalen onderdelen, vanaf 1981 is de fabriek autohoogwerkers gaan maken.