Luzernestraat 52, 2153GN   Nieuw-Vennep     +31 (0)252 285 005     Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Kies voor mini dumper van Hinowa

Hinowa heeft een uitgebreid aanbod mini dumpers met een bak capaciteit vanaf 400 kg tot 2.750 kg en keuze uit elektrische, benzine en diesel rupsdumpers.
Het kleinste model is zeer compact en past in bepaalde liften, ideaal voor het aanleggen van dakterassen. Daarnaast heeft Hinowa een uitgebreid aanbod dumpers met standaard bakken, platte laadbakken, zelfladende dumpers, en mogelijkheden voor een hoge uitlading.

Bekijk het totaaloverzicht Hinowa mini dumpers bij onze importeur Safety Lift BV.

Uitgelichte dumpers

Hinowa mini dumper HS701

De Hinowa HS701 is een rupsdumper met een laadvermogen van 700 kg en ontworpen om snel te kunnen lossen.

Specificaties:
Type: HS701
Verbrandingsmotor: Benzine
Transport afmetingen: L=1892 x B=758 x H=1318 mm
Laadvermogen: 700 kg
Volume dumperbak: 0,28 m3 (afgestreken) 0,34 m3 (maximale lading)
Gewicht machine: vanaf 660 kg
De Hinowa rupsdumper HS701 heeft een Honda benzinemotor (GX270 of GX390) en is licht en compact. De machine is voorzien van een opklapbare treeplank die kan worden ingeklapt als de machine wordt vervoerd of niet wordt gebruikt. Hiermee wordt er ruimte voor transport en opslag gewonnen.

De HS701 is een mooie compacte rupsdumper met een breedte van slechts 758 mm, waarmee de machine gemakkelijk door smalle doorgangen zoals deuren en poorten past. Optioneel kan de machine met een verstelbaar onderstel worden geleverd en kan dan verbreed worden naar 1058 mm.

Het bedieningspaneel is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Alle bedieningshendels zijn gemakkelijk te gebruiken en een handgreep houdt de machinist vast tijdens het werk.

Mini dumpers van Hinowa zijn uitgerust met hydraulische transmissie. Deze geavanceerde technologie biedt een soepele bediening. De machinist kan de meest geschikte snelheid voor het terrein selecteren en overschakelen van hoge snelheid voor vlakke oppervlakken naar lage snelheid voor ruwer terrein. Dankzij dit systeem wordt er efficiënter en productiever gewerkt, waardoor het onderhoud en het brandstofverbruik afnemen.

De standaarduitvoering is uitgerust met een dumperbak. De standaard dumperbak heeft een laadvermogen van 620 kg of 700 kg (afhankelijk van het onderstel) met een volume van 0,28 m3 afgestreken en 0,34 m3 bij maximale lading.
Optioneel kan de machine ook in een zelfladende uitvoering met en schep, of met een extra hoge uitlading om gemakkelijk in een container of vrachtwagen te kunnen lossen, worden geleverd.

Hinowa mini dumper HS701E

De nieuwe HS701E is de elektrische uitvoering van de HS701 met dezelfde capaciteiten, maar dan het voordeel van een Lithium accupakket.

Specificaties:
Type: HS701E
Verbranding: 48V Lithium batterij en bijbehorende lader
Transport afmetingen: L=1966 x B=758 x H=1358 mm
Laadvermogen: 700 kg
Volume dumperbak: 0,28 m3 (afgestreken) 0,34 m3 (maximale lading)
Gewicht machine: vanaf 590 kg

De HS701E elektrische rupsdumper onderscheidt zich van andere machines vanwege het feit dat de rupsbanden volledig elektrisch wordt aangedreven. De minidumper heeft een 48V / 120Ah Lithium batterij en bijbehorende lader. De laadtijd ligt tussen de 1,5 – 3 uur.

Een ander belangrijk kenmerk is het beschermingsniveau van de tractiemotoren die op dit model worden gebruikt: P67 (6 = poeder, 7 = water). Dit hoge beschermingsniveau wordt bereikt door gebruik te maken van innovatieve elektrische tractiemotoren met interne permanente magneet in plaats van de traditionele hydraulische motoren en maakt het zelfs mogelijk om waterlichamen met de rupsbanden te kruisen.

Veiligheid is belangrijk bij Hinowa. Om de machine veilig te kunnen gebruiken is een gebruikersvriendelijk bedieningspaneel ontwikkeld met ergonomische joysticks en een activeringsknop om te voorkomen dat de operator onbedoelde bewegingen maakt of een verstrooide actie uitvoert. De minidumper heeft twee snelheden, één voor oneffen oppervlakken en één voor vlakke oppervlakken.

Hinowa is producent van rupsmachines, waaronder mini dumpers en heeft een uitgebreid aanbod met capaciteiten vanaf 400 kg tot 2.875 kg. Safety Lift is de importeur van Hinowa mini dumpers.