Luzernestraat 52, 2153GN   Nieuw-Vennep     +31 (0)252 285 005     Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Importeur Safety Lift verhuist naar Nieuw-Vennep

Importeur Safety Lift is verhuisd naar industrieterrein Spoorzicht Luzernestraat 52 in Nieuw – Vennep. Vanaf 1 februari 2022 zijn Safety Lift en Safety Rent gevestigd aan de Luzernestraat 52 in Nieuw – Vennep.

Safety Lift is importeur van de hoogwerker merken Hinowa, Airo en Socage. Safety Rent biedt een huurmogelijkheid voor deze hoogwerkers. Beide bedrijven waren in Leimuiden gevestigd. De oude locatie bood vele jaren een goede thuisbasis, maar door diverse uitbreidingen werd de ruimte te klein. In 2021 is begonnen aan een nieuwbouw project.

Op de nieuwe werklocatie is een vernieuwde ruime werkplaats voor verplichte keuringen, service en onderhoudswerkzaamheden aan hoogwerkers, een groot onderdelenmagazijn, opslagruimte voor machines, een trainingsruimte voor theorie- en praktijk cursussen en een ruime kantoortuin met daarbij ook losse kantoorruimtes.